SMS pôžičky Ferratum

08.09.2011 03:03

Potrebujete menší obnos peňazí a potrebujete ho hneď? Nechcete si kvôli tomu zložito vyjednávať bankový úver, ktorý by ste museli splácať mesiace alebo roky? Spoločnosť Ferratum prišla s optimálnym riešením, ktoré sa ujalo natoľko, že spôsobilo boom v jej rodnej krajine a katapultovalo ju počas niekoľkých rokov na úroveň finančnej spoločnosti celoeurópskeho významu. Riešením, o ktorom hovoríme, je tzv SMS pôžička. Tento produkt sa od začiatku nesmierne ujal v domácej Škandinávii a tiež napríklad v Estónsku. Nemenšej záujem vzbudil neskôr aj  Slovenskej republike a ďalších štátoch.
SMS pôžička, niekedy tiež nazývaná Fínska Pôžička je osobitný druh úveru slúžiace predovšetkým ako finančné injekcie pred výplatou. Od klasickej pôžičky sa líši predovšetkým požičiavanej čiastkou, ktorá sa pohybuje od 50 do 250 EUR a dobou splatnosti, ktorá je tu len 15 dní, teda do ďalšej výplaty.
Výhodou SMS pôžičky Ferratum nie je len jednoduché načerpanie, ale aj to, že oproti mnohým iným nebankovým pôžičkám, nie ste vystavení žiadnym skrytým poplatkom. Nečaká tak na vás jeden poplatok za načerpanie úveru, druhý za vedenie úverového účtu a mnoho ďalších za všetko, na čo si len úverová spoločnosť spomenie. Pôžičku u spoločnosti Ferratum si beriete s dopredu stanoveným poplatkom, ktorý síce, pravda, nie je zanedbateľný, ale nijako sa neschováva a rozhodne vás neprivedie na mizinu.