Pôžičky hneď na ruku

08.09.2011 03:01

Pôžičky hneď na ruku využijú ľudia, ktorí potrebujú požičať rýchlo a moc sa neobzerá na úrok, RPMN a zmluvné podmienky. Ako už z názvu vyplýva, vybavenie býva veľmi rýchle (väčšinou jeden deň). Peniaze sú odovzdávané osobne a to priamo na ruku žiadateľa. Túto formu pôžičky poskytujú iba nebankové spoločnosti, či súkromní investori.
Výhody pôžičky hneď na ruku
Prvá a zásadná výhoda pôžičky ihneď na ruku je jej rýchlosť. Ako názov napovedá, peniaze sú poskytované ihneď po schválení žiadosti, a pretože všetko prebieha automaticky, žiadateľ sa môže tešiť na svoju pôžičku ihneď po podaniu. Vďaka jednoduchému online formulári je celá administratíva výrazne zjednodušená a to pomáha aj klientom, ktorí sa tak v pôžičke ďaleko lepšie orientujú. Pôžičky ihneď na ruku je navyše možné využiť na čokoľvek podľa vlastného uváženia. Ide o neúčelové pôžičky, ktoré môžu ich majitelia získať rýchlo, jednoducho a bez zbytočného papierovania.
Pri pôžičkách ihneď na ruku musíte samozrejme počítať aj s istými nevýhodami, ku ktorým určite patrí pomerne vysoké úroky a RPMN (ročná percentuálna miera nákladov). Preto odporúčame aby ste si najskôr spočítali či sa vám pôžička vyplatí, alebo vás naopak privedie ešte do väčších finančných problémov. Pôžičku ihneď na ruku je možné splácať osobným odovzdaním hotovosti obchodnému zástupcovi alebo prevodom na bankový účet.